Tallers Pacs, el teu proveïdor integral per a cellers

//Tallers Pacs, el teu proveïdor integral per a cellers

Tallers Pacs, el teu proveïdor integral per a cellers

Tallers Pacs proveïdor equipament i manteniment cellers

El passat divendres 9 d’abril de 2021 vam publicar aquesta noticia com a anunci al Setmanari comarcal  El 3 de Vuit, amb informació de les comarques de l’Alt i Baix Penedès que es publica cada divendres.

A Tallers Pacs trobarà un proveïdor integral pel seu celler. En funció de la averia, enviem el tècnic especialista que necessita. El nostre equip està format per soldadors homologats en alta pressió. Fabriquem a mida tolves de recepció, estructures metàl·liques com passarel·les, equips de fred, proteccions de maquinaria, entre d’altres. Els nostres electromecànics reparen qualsevol equip neumàtic o hidràulic indistintament del fabricant.  Des de motors, premses, embotelladores, filtres, etiquetadores, despaletitzadores, encaixadores, etc. Els tècnics de fred industrial, mantindran a punt la seva instal·lació.

Tenim acords per la distribució, instal·lació i servei postvenda de diferents fabricants europeus. Els nostres equipaments abasten tot el procés d’elaboració de vi i cava. Des de les tolves de recepció, taules de selecció, cintes transportadores, premses, dipòsits, sistemes de refrigeració i filtrat, embotelladores, taponadores, encaixadores, paletitzadores i retractiladores.

A Tallers Pacs volm ser un dels proveïdors d’equipament de referència principalment al Penedès, on principalment estem introduits al sector industrial i dins d’aquest en alimentació.

Anem incorporant nous proveïdors que ens permenten ampliar els serveis que oferim als nostres clients. De tal forma, no nomès oferim la venda d’equipament sinó que a més realitzem l’instal.lació i lo més important la postvenda amb el manteniment dels equips.  Cobrim integraments els processos d’elaboració i envassat de vi, cava i cervesa. Part d’aquest equipament és comú en altres sector com l’embotrellat de destil.lats o oli.

Recentment hem incorporat als nostres serveis la neteja de dipòsit i sitges.

Co.laborem realitzant el manteniment no nomès en cellers o empreses a Catalunya, sinó que arribem al Aragó i actualment estem obrint mercat a les Balears.

Per més informació podeu contactar amb el nostre equip comercial a pacs@tallerspacs.com

Tallers Pacs proveïdor equipament i manteniment cellers

 

2021-04-09T13:55:07+02:0014 abril 2021|