A Tallers Pacs realitzem el mecanitzat de peces a mida mitjançant màquines CNC, decoletatge i transfers en materials tècnics, plàstics o metalls.

//A Tallers Pacs realitzem el mecanitzat de peces a mida mitjançant màquines CNC, decoletatge i transfers en materials tècnics, plàstics o metalls.

A Tallers Pacs realitzem el mecanitzat de peces a mida mitjançant màquines CNC, decoletatge i transfers en materials tècnics, plàstics o metalls.

Som una empresa amb una llarga trajectòria en el manteniment industrial principalment en empreses d’alimentació i en el mecanitzat de peces a mida mitjançant màquines CNC, decoletatge i transfers en materials tècnics, plàstics o metalls, amb professionals altament qualificats, amb un servei ràpid i flexible.

Fabriquem per mecanitzat tot tipus peces de precisió sota plànol o mostra.

Proporcionem tot tipus de solucions de mecanitzat a mida als nostres clients, des del disseny de la peça, amb produccions unitàries o sèries.

Mecanitzat de peces a mida 2

Mecanitzat de peces a mida 2

Treballem amb els següents tipus de material: tots els aliatges en alumini, ferro (F1), aliatges del ferro (2344, F125, U13, 2379, 2311, 2312), plàstics tècnics (peek, arnite, polietilè, niló, POM (delrin), tefló, policarbonat, metacrilat), acers (F5 o F114), acers inoxidables i bronze. Consultar per a altres materials.

Amb la finalitat d’oferir el màxim servei als nostres clients, oferim des de l’assessorament tècnic per al disseny del mecanitzat de peces a mida, a més dels tractaments amb proveïdors homologats per a rectificats, tractament d’acabats i banys, subministrant el producte acabat. Els tractaments tèrmics són: temperat, tremp per inducció, nitre carburació, cementació, etc.. Els tractaments superficials són zincat, poliment, niquelat, arenado, pavonado, anoditzat i recobriments PVD. Consultar la possibiliatat de realitzar altres tractamentres.

La nostra dilatada experiència en el sector, ens permet oferir un servei complet als nostres clients amb l’objectiu de satisfer les seves necessitats, amb la major qualitat possible a un preu competitiu.

Mecanitzat de peces a mida 3

Mecanitzat de peces a mida 3

En les nostres instal·lacions disposem d’un parc de maquinària adaptada a les noves tecnologies per a aconseguir la màxima precisió i qualitat en el mecanitzat. Així d’aquesta manera, la inversió en tecnologia constitueix un dels pilars de l’empresa, pendent sempre de les últimes novetats del mercat.

Les mide màximes que realitzem els nostres processos de mecanitzat son:
 Torns convencionals amb capacitat de diàmetre de 500mm i 2000mm (llarg).
 Torns CNC amb capacitat de diàmetre 300mm i 1000mm (llarg).
 Centres de mecanitzat CNC de 3 eixos amb recorreguts màxims de1200x500x500mm.
 Centres de mecanitzat CNC de 5 eixos amb recorreguts màxims de 700x500x500mm.
 CADCAM.

Altres màquines (roscadora, rectificadora, serra, plegadora, cisalla, cilindradora. Tambe realitzem  tota mena de soldadura. Tenim soldadors homologats en alta pressió.

Si té algun dubte contacti’ns i l’assessorem de manera ràpida o bé ens pot sol·licitar pressupost sense compromís

2021-01-21T17:10:47+01:0027 gener 2021|