Tallers Pacs, més de 50 anys dedicats al manteniment industrial

//Tallers Pacs, més de 50 anys dedicats al manteniment industrial

Tallers Pacs, més de 50 anys dedicats al manteniment industrial

Tallers Pacs, més de 50 anys realitzant tasques de manteniment industrial

Realitzem el mateniment industrial principalment en empreses d’alimentació com xocolata, càrniques, cellers, cerveseres, almàsseres. Estem especialitzats en el manteniment de tot tipus de maquinària com equips neumàtics: embotelladores, enllaunadores, etiquetadores, premses, encaixadores, etc. equips hidràulics: premses, compactadors, rampas, elevadors, etc,  a més de motors i quadres elèctrics.

També realitzem el mecanitzat de peces a mida. Fabriquem tot tipus de peces unitàries o sèries sota pla o mostra mitjançant màquines CNC, degollatge i transfers en materials tècnics, plàstics o metalls. Treballem amb els següents tipus de material: tots els aliatges en alumini, ferro (F1), aliatges del ferro (2344, F125, U13, 2379, 2311, 2312), plàstics tècnics (peek, pom, arnite, polietilè, niló, delrin), tefló, policarbonat, metacrilat, acer (F5 o F114), acers inoxidables i bronze. Consultar per a altres materials.

Amb la finalitat d’oferir el màxim servei als nostres clients, oferim des de l’assessorament tècnic per al disseny del mecanitzat, a més dels tractaments amb proveïdors homologats per a rectificats, tractament d’acabats i banys, subministrant el producte acabat. Els tractaments tèrmics són: temperat, tremp per inducció, nitre carburació, cementació, etc. Els tractaments superficials són zincat, poliment, niquelat, sorrejat, pavonat, anoditzat i recobriments PVD.

Realitzem tot tipus d’instal·lacions de canonades simples o de doble fons. Fabriquem mescladors, tolves amb o sense recobriment, visanfíns,  proteccions per maquinaria i estructures metàl·liques en ferro o Inox, en acabats galvanitzat, esmerilat, polit mirall, entre d’altres, A més realitzem taules de treball o estanteries a mida , folrat de parets o columnes , fabricats en Inox 304 o 316 per industria alimentaria.

També realitzem la instal·lació i el manteniment de sistemes de clima i refrigeració industrial, il·luminació (eficiència energètica), xarxa de telecomunicacions, detecció i protecció contra incendis.

Sempre abans d’incorporar-nos com a nou proveïdor de fred industrial, realitzem una comprovació per conèixer l’estat actual tant de les instal·lacions com dels equips que la composen i en el cas que fos necessari recomanem les accions prèvies necessàries pel seu correcte funcionament i començar el pla de manteniment adequat a les necessitats de cada empresa.

La nostra política és oferir als nostres clients, un servei integral a l’hora d’automatitzar qualsevol procés industrial. També oferim el servei d’enginyeria per desenvolupar el disseny d’una nova maquina i la seva homologació, disseny i càlcul de grans estructures, entre d’altres.

2021-02-22T13:26:40+01:0024 febrer 2021|