Manteniment almàsseres

Manteniment almàsseres

El manteniment d’almàsseres cobrirà gran part de les intervencions que realitzarem des de setembre a novembre. Des de primers de setembre, després d’acabar les últimes posades a punt en els cellers per a verema, canviem de sector i continuem en el sector oleic. Aquest mes de setembre arrenquem amb un projecte claus en mà, per a una nova almàssera situada dins de la província de Castelló. També estem a Lleida, on realitzem la instal·lació per a un canvi complet de tota la línia de producció d’oli d’oliva.

Tots dos projectes vénen de la mà d’Alfa Laval https://www.alfalaval.es/industrias/alimentos-lacteos-y-bebidas/procesado-de-alimentos/procesado-de-grasas-y-aceites/elaboracion-de-aceite-de-oliva/ el nostre proveïdor en exclusiva d’equipament per a cobrir el procés d’elaboració d’oli d’oliva, amb qui tenim el acord per la distribució, instal.lació i manteniment almàssereres dels seus equips.

Gràcies a la seva experiència i trajectòria tant nacional com internacional, productors d’oli d’oliva de tot el món, confien en els equips d’Alfa Laval. Uns equips dissenyats per a una producció d’oli d’oliva verge de la màxima qualitat, així com en la recuperació i reutilització de subproductes. La contínua innovació de la tecnologia d’Alfa Laval, ofereixen als productors un ampli ventall de possibilitats, un accés continu a les més avançades innovacions tecnològiques, que permeten controlar meticulosament tot el procés d’elaboració i produir l’oli de la màxima qualitat.

Pot confiar en nosaltres, tant si precisa un únic equip com a línies completes de processament. Realitzem la instal·lació i la posada en marxa dels equips, així com realitzem el manteniment de la seva almàssera.

El nostre equip tècnic compta amb especialistes en la seva indústria. Som aquí per a aportar-li la nostra experiència en el sector. Els nostres serveis cobreixen totes les seves necessitats al llarg del cicle de vida dels equips. Des de la seva posada en marxa, el manteniment preventiu o correctiu, disponibilitat de peces peces de recanvi, mecanitzat de peces a mida i sobretot amb tot el nostre suport tècnic. D’aquesta manera, s’obté la màxima durabilitat dels equips i l’ajudem a optimitzar els seus equips.

Disposem d’equips que cobreixen totes les fases del procés d’elaboració d’oli: des del tractament inicial de l’oliva, la seva extracció, procés d’envasat, tapat mitjançant tap pilfer i etiquetatge. Equips per a tota mena d’almàsseres, des de petites produccions o grans plantes d’envasat. Som experts a integrar diferents processos, tecnologies i equips, per a obtenir sempre la màxima més rendibilitat.

Quin és el nostre avantatge competitiu:

• Àmplia gamma d’equipaments per a l’elaboració d’oli d’oliva verge extra i el processat de subproductes.
• Reducció del 30% en l’ús d’aigua durant el procés d’elaboració d’oli d’oliva
• Reducció del consum d’energia i la producció de residus durant l’elaboració.
• Configuració i control flexibles dels equips, per a obtenir sempre el major rendiment.
• Compleix amb les Normatives globals i els més alts estàndards d’higiene, durant tot el procés d’elaboració.

Actualment la indústria orujera s’enfronta a un nou repte, que consisteix a augmentar la valorització del subproducte i avançar en la millora de l’economia circular.
Recuperar l’oli de pinyolada del alperujo després de la primera extracció pot ser una manera intel·ligent d’augmentar els ingressos. Desafortunadament els mètodes tradicionals de producció de subproductes mitjançant assecadors rotatius, consumeixen molta energia i produeixen una gran quantitat de alpechín. Disposem de sistemes de processament que ofereixen una deshidratació eficient i sostenible, amb uns baixos costos operatius. Pot augmentar els seus beneficis respectant a més el medi ambient.

El processat actual de subproductes suposa per al sector diversos desafiaments: des de l’augment del volum de alperujo, unes estrictes normes que exigeixen una limitació d’emissions, tot això en un mercat inestable com el de l’oli i del alperujo.

Disposem de diverses solucions per a resoldre aquests problemes, amb les solucions més innovadores i avançades del sector. Oferim una millora significativa en els nostres decanters de tres fases, que ofereixen una major deshidratació amb una capacitat d’assecat 100% superior. També disposem de tecnologia específica per a la recuperació de partícules petites. Per a la gestió del alpechín, el nostre equip AlfaFlash és insuperable. Un sistema compacte d’evaporació ràpid, que redueix la gestió de residus, millorant la qualitat dels subproductes. Com no es crema producte condensat en el trómel, facilitem complir amb els tots els nous requisits mediambientals.

Produir elevades quantitats d’oli d’oliva, requereix mantenir una producció contínua fiable i molt eficient, amb un alt rendiment i una qualitat uniforme. Podem ajudar-lo a satisfer aquests reptes mentre redueix el seu impacte mediambiental i els seus costos d’explotació.

Trobarà més informació sobre el manteniment almàsseres, els nostres productes i els serveis que li oferim a  https://www.tallerspacs.com/almasseres/

2021-09-10T07:51:31+02:0022 setembre 2021|