Manteniment fàbriques de cervesa

//Manteniment fàbriques de cervesa

Manteniment fàbriques de cervesa

A Tallers Pacs li oferim un pla de manteniment fàbriques de cervesa personalitzat.

Amb aquest pla de manteniment fàbriques de cervesa, proposem seguir un procediment adequat a les necessitats de cada client, a l’hora de realitzar qualsevol tipus d’intervenció en els equips o en les instal·lacions que intervenen en el procés productiu de l’empresa.

El pla de manteniment per fàbriques de cervesa artesana  els ofereix l’oportunitat de posar a punt tots els seus equips, per a obtenir la màxima eficàcia i rendibilitat del seu sistema de producció.

En el món cerveser és de vital importància una correcta neteja, esterilització i manteniment dels equips per a l’elaboració de la cervesa.

Un pla de manteniment és el conjunt de tasques preventives a realitzar en una instal·lació per a complir finalitats de disponibilitat, fiabilitat, cost i amb l’objectiu final d’augmentar al màxim possible la vida útil de la instal·lació. Existeixen almenys tres maneres d’elaborar un pla de manteniment, és a dir, determinar el conjunt de tasques preventives a dur a terme en la instal·lació: basar-se en les recomanacions dels fabricants, utilitzar protocols genèrics o emprar en una anàlisi de fallades potencials.

El manteniment de les fàbriques de cervesa artesana també està responent a expectatives canviants. Aquestes inclouen una recent presa de consciència per a avaluar fins a quin punt les avaries en els equips afecten la seguretat i al medi ambient. Consciència de la relació entre el manteniment, la qualitat del producte, i la pressió d’aconseguir una alta eficiència productiva i mantenir controlat el cost de producció.

A Tallers Pacs li oferim un servei personalitzat i adequat a les seves necessitats, on assegurem el correcte funcionament de les seves instal·lacions i equipaments, evitant parades crítiques de producció. El temps de parada d’una màquina sempre ha afectat la capacitat de producció dels actius físics. En reduir-la augmenten els costos de producció i interfereixen amb el servei al client, retardant les dates de lliurament previstes.

Mantenimiento-cerveceras 2

Mantenimiento-cerveceras 2

Cada vegada apareixen més avaries que impliquen serioses conseqüències per al medi ambient o la seguretat, al mateix temps que s’eleven les exigències sobre aquests temes. En algunes parts del món s’ha arribat a un punt en què les organitzacions deuen, o bé adequar-se a les expectatives de seguretat i cura ambiental.

Hi ha hagut un creixement explosiu de nous conceptes i tècniques de manteniment. Centenars d’ells han estat desenvolupats en els últims quinze anys i emergeixen encara més cada setmana. Els nous desenvolupaments inclouen:

  • Eines de suport per a la presa de decisions, com ara l’estudi de risc, anàlisi de maneres d’avaria i els seus efectes i sistemes experts.
  • Nous mètodes de manteniment, tal com monitoratge de condició.
  • Disseny d’equips, amb major èmfasi en la fiabilitat i facilitat per al Manteniment.
  • Un dràstic canvi en la manera de pensar de l’organització cap a la participació, treball en grup i flexibilitat.

Un dels majors desafiaments que enfronta al personal de manteniment és, no sols aprendre aquestes tècniques sinó decidir quins val la pena i quins no per a les seves pròpies organitzacions. Si fem eleccions adequades és possible millorar el rendiment dels actius i al mateix temps contenir i reduir el cost del manteniment. En canvi, si fem eleccions inadequades es creen nous problemes mentre empitjoren els que ja existeixen.

Existeixen diferents tipus de desgast: el dels components per corrosió, oxidació, erosió, cavitació; en la part elèctrica com a motors, connexions, en el sistema mecànic com les transmissions, desgast de peces; en els equips pneumàtics com en les electrovàlvules, la centraleta pneumàtica entre altres.

El manteniment fàbriques de cervesa cobreix des del molí i transport de malt, sales de cocció, fermentadors, maduradors verticals i horitzontals, tancs d’aigua calenta i freda, sistema de rentada CIP, bomba bufó, sistemes de filtrat DCBL, KAPPA o MAC, centrifuga clarificadora, embotellat i enllaunat isobàric, etiquetadora, capsuladora, despaletitzador, robot paletitzador, encaixador, línies de transport, entre altres.

Si la seva pregunta és quin és el manteniment que haig d’aplicar a cadascun dels equips que composen la seva empresa, pot contactar amb nosaltres i buscarem la solució més adequada a les seves necessitats i podrà comprovar la nostra gran trajectòria i professionalitat dins del sector. Duem a terme els nostres treballs de manera ràpida i eficaç, amb personal totalment qualificat.

També realitzem projectes i instal·lacions claus en mà per a plantes completes. Som distribuïdors, instal·ladors i Servei Tècnic Oficial de Agrovin a Catalunya i Aragó.

 

 

2021-01-18T17:09:21+01:0013 gener 2021|