Per què són importants els treballs en acer inoxidable i alumini?

//Per què són importants els treballs en acer inoxidable i alumini?

Per què són importants els treballs en acer inoxidable i alumini?

En diferents sectors trobem molts treballs en acer inoxidable i alumini, a causa de les característiques d’aquests materials i, especialment, a la seva gran resistència.

De fet, són protagonistes dins les indústries i tenen gran capacitat d’adaptació, perfectes per a diferents estructures.

Tot i que necessiten un manteniment periòdic, no pateixen oxidacions i solen tenir poques incidències. Per tant, són ideals per a fàbriques de diferents àmbits empresarials.

Característiques de l’acer inoxidable i l’alumini


A l’hora de realitzar els treballs en acer inoxidable i alumini només cal que observi les seves propietats.

En el cas de l’acer inoxidable, té gran resistència a la corrosió, perfecte per a emprar a l’exterior; té fortalesa enfront de temperatures extremes, altes i baixes; gaudeix d’alta durabilitat i elasticitat, sent idoni per a la construcció; pot fabricar-se en diferents acabats; és fàcil de netejar i mantenir i és reciclable, quelcom a tenir molt en compte.

Referent a l’alumini, és enormement lleuger; té gran durabilitat, fent que no es deteriori al pas del temps; és molt resistent i té la capacitat per reflectir la llum. Aquest aspecte és molt important quant al sector de l’energia solar. També és reciclable.

A més de tenir aquests materials al seu abast per a la seva indústria, és essencial comptar amb professionals del sector perquè els instal.lin, condicionin i els mantinguin adequadament, amb l’objectiu de poder gaudir de manera correcta de les seves grans propietats.

Per tant, tenir al seu costat a soldadors d’acer inoxidable i alumini és la millor alternativa per assegurar-se que podrà aprofitar tot el seu potencial.

I, gràcies al suport de les empreses especialitzades en la fabricació d’estructures en acer inoxidable i alumini podrà gaudir del millor servei.

Empresa referent del sector industrial


A Tallers Pacs som experts en aquests materials i comptem amb un equip tècnic format per soldadors homologats en alta pressió, per diversos procediments industrials i materials.

Portem a cap diferents treballs que engloben tant la fabricació, construcció i reparació d’acer inoxidable i alumini en moltes estructures i indústries.

Contacti amb nosaltres i rebrà un servei professional i adaptat a la seva empresa.

2020-11-05T17:11:05+01:0016 novembre 2020|